Leverandører til Nokas Teknikk Sør AS

Nokas Teknikk Sør AS i Tønsberg setter kvalitet og service høyt, og tilbyr produkter utelukkende fra seriøse leverandører. Under ser du et utvalg av disse.

TRIO VING

TrioVing a.s er Norges ledende leverandør av lås, beslag, elektromekanisk avlåsning, adgangssystemer, dørautomatikk m.m. Varene omsettes gjennom et landsdekkende forhandlernett.

www.trioving.no

ASSA

ASSA finns representerat över hela världen, på både mogna och nya marknader, med ledande positioner i större delen av Europa, Nordamerika och Australien. I det snabbväxande området för elektromekaniska säkerhetslösningar har koncernen en ledande ställning inom till exempel passerkontroll, identifiering, dörrautomatik och hotellsäkerhet.

www.assa.se

GLUTZ

Glutz - Sveitsisk beslagsprodusent og leverandør som kan skreddersy små serier med rustfrie dørvridere for spesielle behov, som f.eks Operaen i Bjørvika

www.glutz.com

ABLOY

www.abloy.com

ALUX

www.alux.dk

BOYESEN OG MUNTHE

http://boyesen-munthe.no/

STANSEFABRIKKEN

http://www.stansefabrikken.no/

JØLI SAFE

www.joli.no

ROBUST STÅLDØRER

www.robust.nu

DORMA

DORMA er en av verdens største aktive forhandlere av produkter og systemer for dørteknologi. Selskapet er markedsleder i verden innen dørteknikk, skyvevegger og dørautomatikk. DORMA Group er delt opp i fem strukturelle områder: Dørteknikk, Automatikk, Glass, STA (Security, Time and Access) og Mobile vegger. DORMA har store produksjonsanlegg i flere europeiske land i tillegg til Singapore, Malaysia, Kina og Nord- og Sør-Amerika. Med en internasjonal arbeidsstokk på 6 600 ansatte er selskapets reelle salgstall på € 882 millioner i finansrapporten pr 2008/9 (30. juni). DORMA Group har hovedkvarter i Ennepetal, Tyskland og opererer på en internasjonal skala med 71 heleide selskaper i 47 forskjellige land.

www.dorma.no

CARDTECH

www.cardtech.no

AXIS

www.axis.no

ELKOTEK

www.elkotek.no

NOKAS

www.nokas.no

SVÄNSK SÄKERHETSVIDEO

http://www.svensksakerhetsvideo.se/F0001/main.aspx?guest=yes

SAFETEL

http://www.safetel.no/

QUALITRONICS

www.qualitronic.no

FIBEX AS

Fibex AS er leverandør innen adgangskontrollsystemer, porttelefon og kodelåser mm, og vår forretningsidé baserer seg på at salg, distribusjon og installasjon går via forhandlere.

www.fibex.no

COM SCAN

www.elektronixcom-scan.no

SALT

www.saltosystems.com

Adresse

Besøksadresse / butikk
Kilengt. 10, 3117 Tønsberg

Postadresse
Postboks 2079, 3103 Tønsberg

Telefon

33 00 34 80

Telefaks

33 00 34 81

Åpnings-
tider

Mandag til fredag
kl. 08.00 - 16.30

Åpningstider

Mandag til fredag
kl. 08.00 - 16.30

Alarmavlysning

815 00 820

Last ned TeamViewer fullversjon Last ned TeamViewer

Alarm-
avlysning

815 00 820

© 2014 Nokas Teknikk Sør.
Alle rettigheter reservert.
Webdesign: Idéhuset Albretsen